Om oss

Munhälsan FamiljePraktik i Virserum

Munhälsan FamiljePraktik är en omtyckt tandvårdsklinik baserad i Virserum. Vi vill erbjuda högkvalitativ tandvård och munhälsotjänster till både barn, vuxna och äldre i området. Vår klinik har ett erfaret team av tandläkare, tandhygienister och annan personal som strävar efter att skapa en bekväm och trygg miljö för våra patienter.

Vi erbjuder ett brett utbud av tandvårdstjänster, inklusive allmän tandvård, förebyggande vård, tandrengöring, tandblekning, tandreglering och tandimplantat. Vårt mål är att främja god munhälsa och att hjälpa våra patienter att uppnå och bibehålla vackra leenden livet ut.

Vi är glada att kunna erbjuda personlig och skräddarsydd vård, där varje patient behandlas med respekt och omtanke. Vår klinik är utrustad med modern teknik och vi strävar alltid efter att hålla oss uppdaterade med de senaste behandlingsmetoderna och riktlinjerna inom tandvård.

För mer information eller för att boka en tid, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta hand om din munhälsa på bästa möjliga sätt.

Våra medarbetare

Press & media

På länkarna nedan kan du läsa mer om oss: